Agenda

EP presentatie van Jacob D. Edward

Gratis entree

EP PRESENTATIE
Op zondag 5 maart presenteert Jacob D. Edward zijn debuut-EP 'Threshold' in de PX in Volendam. De afgelopen 4 jaar ontwikkelde de jonge songwriter zich in een snel tempo. Hij trad veel op (onder andere bij het PX Songwriterguild), werd geselecteerd als toptalent in het Op Sleeptouw traject van NH Pop én won de Waterlandse Popprijs. In samenwerking met Frank Bond van King Forward Records experimenteerde hij daarnaast de afgelopen jaren in de studio om te ontdekken hoe hij wilde klinken. 'Threshold' geeft het resultaat weer.

Over Jacob D. Edward
Muziek als een warme sombere deken met een zalvende werking. Dat is Jacob D. Edward. Een folk songwriter met twee benen in de songwritertraditie van groten als Leonard Cohen, Jason Molina en Damien Jurado. Met zijn beschouwende teksten over actuele onderwerpen geeft hij de luisteraar de mogelijkheid de vinger op de zere plek te leggen.

Live is Jacob D. Edward het best te omschrijven als een rafelig romanticus die een groot spectrum emoties naar voren brengt. Hierin neemt hij zijn publiek serieus en zoekt hij samen de grenzen op van muziek, tekst en performance.

EP presentatie van Jacob D. Edward