PX Muziekfabriek

PX Muziekfabriek

De Muziekfabriek is een verzamelnaam voor alles wat binnen PX te maken heeft met muziek, een muziekschool en muzikaal platform voor bands en muziekleerlingen. Iedereen die dus graag iets wil doen met muziek, zoals b.v. les nemen (zang, gitaar, bas, piano, drums, saxofoon etc.), of in een bandje spelen, kan hier terecht.

De Muziekfabriek richt zich naast muzieklessen ook op de totstandkoming van nieuwe bands en biedt deze bands mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Zo worden er b.v. workshops georganiseerd en kan iedere band een coach krijgen om de band op weg te helpen. De Muziekfabriek biedt een podium om ervaring op te doen en te wennen aan publiek. Als je in een band komt te spelen, gaan we uiteraard ons best doen om ondersteuning te geven bij het regelen van optredens. De bands worden samengesteld uit leerlingen binnen de Muziekfabriek.

Het spelen in een band begint met de beheersing van een instrument. We hebben al onze muziekdocenten onder één dak geplaatst, waardoor we onze krachten kunnen bundelen. We hebben nu een ruim aanbod aan muzieklessen. Uiteraard mag je eerst kosteloos een proefles nemen om te kijken welk instrument het beste bij jou past.

Meer info: www.muziekfabriekvolendam.nl

PX Muziekfabriek