Agenda

FEESTIVAL! Met Snollebollekes, Monique Smit en meer...

Reeds aangeschafte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum van dit event.
& er zijn extra tickets beschikbaar!

Een kruising tussen een goed feest en een festival. Tijdens deze avond is sfeer en gezelligheid de drijvende kracht en wordt de zaal feestelijk aangekleed. Natuurlijk is het programma ook belangrijk. Tijdens deze eerste editie hebben we dan ook niet de minste acts staan.

De hoofd act deze avond is Snollebollekes. Deze ras entertainer krijgt iedere zaal plat. In de Gelredome was het een megafeest en in PX gaat dat het zeker ook worden. Bende gij d’r ok bij?!

OJKB (Ouwe jongens Krentebrood) komen ook. Deze DJ feest act is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. Wat kan je verwachten? Een uur lang non-stop feest hits gebracht door twee super energieke vakidioten.

De muzikale omlijsting is deze avond in handen van DJ Dennis Drum. Als geen ander kent hij het feestpubliek uit onze gemeente en weet hij daar vol overtuiging op in te spelen.

We houden nog wat verassingen voor deze avond achter de hand maar met bovenstaande programma is er al een stevige garantie voor een goed feestje.

Waar is dat feestje? In PX is dat feestje!

FEESTIVAL! Met Snollebollekes, Monique Smit en meer...