Agenda

PX Campus met Roxy Dekker, FAY & Flaire

Toegang vanaf 16 jaar. Wij schenken geen alcohol aan minderjarigen.

Klaar voor een studentikoos feest in Volendam? PX Campus is een nieuw initiatief van PX waar we nieuwe, opkomende acts presenteren. Verwacht festivalvibes, chill zones en livemuziek. Een thema-feest voor iedereen vanaf 16 jaar die in is voor een fuif.

De muziek wordt verzorgd door een DJ en drie populaire acts: Roxy Dekker, FAY en Flaire.

FAY
FAY is die beste vriendin die je altijd kan videobellen om even je hart te luchten. De 22-jarige zangeres schrijft heerlijke nummers waarop je lekker kan meeschreeuwen in de auto. Haar nummers gaan over stukgelopen relaties, ouder worden en verliefdheid.

Met haar Nederlandstalige popmuziek en krachtige, vrolijke akkoordjes weet ze al miljoenen views te behalen op haar TikTok!

Roxy Dekker
Wat begon als een onschuldig TikTok-filmpje groeide uit tot een muzikale sensatie met miljoenen streams. Roxy Dekker, de 18-jarige zangeres met een onmiskenbaar muzikaal gehoor, betoverde het publiek met haar zelfgeschreven nummer 'Anne-Fleur Vakantie', dat binnen één dag al in de Top 50 belandde. Op TikTok en Instagram heeft ze een immense following van meer dan 260 duizend volgers, die getuige zijn van haar buitengewone talent.

De opkomst van Roxy begon met een indrukwekkende doorbraak in het Junior Songfestival, waar ze met haar meidenband 6TIMES tot de finale kwam en op een bewonderenswaardige tweede plaats eindigde met het nummer "End of Time". Deze prestatie zette de toon voor haar muzikale reis.

Haar ware doorbraak kwam echter op ClubHouse, waar Roxy haar muzikale vaardigheden en creatieve uitingen deelde. Tijdens een sessie met gerenommeerde persoonlijkheden maakte ze diepe indruk met haar buitengewone stem en authentieke nummers. Deze ontmoeting betekende een keerpunt in haar carrière, omdat haar muziek de aandacht trok van professionals in de industrie.

Roxy Dekker is nu een opkomende muzikale sensatie wiens talent en passie voor zingen de harten van velen hebben veroverd. Met bijna zeven miljoen streams binnen een paar weken voor haar nummer 'Anne-Fleur Vakantie', is haar song uitgegroeid tot een regelrechte zomerhit. Daar kunnen we alleen maar meer van verwachten!

Flaire
Zelfgebrouwen, ongepolijst en vooral erg dansbaar: dat is de nieuwe Haagse belofte Flaire. Met een explosieve energie nemen Max Lorenzo (Max van der Scheer), Holty (Boris Wentholt) en Yves Springer hun publiek mee langs een veelzijdig pop repertoire met invloeden van elektronische muziek.

Max en Holty maakten al langer samen muziek. Deze hobby nam een serieuzere vorm aan toen ze in 2022 in contact kwamen met de getalenteerde producer Yves. De samenwerking bleek een succesformule, want hun tracks verspreidden zich al snel over het internet. Het momentum werd doorgezet toen DJ’s Tjade en Moody Mehran hun set op Lowlands afsloten met single ‘Oog in Oog’ en deze set op Soundcloud dropten. Al snel stroomden de reacties binnen: ‘Wie zijn deze boys?’ Nederland ging op zoek naar het talent achter de hit. De hype was geboren.

Het drietal bewees zich hierna als livesensatie, van dynamische optredens op festivals als Life I Live en bij thuishaven PIP Den Haag tot een aftershow voor Goldband in de AFAS Live. Een optreden van Flaire is een reis in sneltreinvaart van een zoete love tune naar een beukende track die het podium op zijn grondvesten doet schudden. Max Lorenzo en Holty bezingen thema’s als liefde, lust en de nacht in Nederlandstalige teksten met een knipoog, ondersteund door Yves Springers strakke beats die de avond transformeren tot een instant feest.

"Spannend", de nieuwste single van de pop-act, is 22 september verschenen. Het nieuwe werk maakt het ook meteen duidelijk voor de rest van Nederland: Flaire is klaar voor het grote werk.

PX Campus met Roxy Dekker, FAY & Flaire