Nieuwsoverzicht

PX terras LIVE in de maand juli

Di. 4 jul 2023

In de maand juli organiseren we Live muziek op ons terras. Op zondag 9, 23 en 30 juli staan er diverse optredens gepland. Alle optredens zijn gratis toegankelijk en als je een tafel wilt reserveren dan kan dat via 0299-363328 of via info@cbwedamvolendam.nl

Op zondag 9 juli hebben we twee duo’s en een trio. We starten de middag met Frank Zwarthoed en Kerim Kes. Daarna speelt Peter Schilder samen met zijn vriendin Nikita en we eindigen de middag met Peter Schilder, Tom en Rick Juriaans. Er worden mooie en gezellige nummers gespeelt en de optredens zijn akoestisch.

Zondag 23 juli is er een open podium. Iedereen die wil spelen kan zich aanmelden via pxsg@pxvolendam.nl. Natuurlijk kan je ook gewoon aan komen lopen op de dag zelf. Dan zorgen wij dat je een plekje krijgt in het programma. Ook hier gaat het om akoestische optredens.

Zondag 30 juli komt Niels Buijs spelen en dan neemt hij ook Geranne Tuijp, Shadee van Vlaanderen, Jon Steur en Mark Schokker mee. Zowel laidback als gezellig met covers en eigen muziek. Een ideale terrasmiddag dus!

Voor alle data geldt dat als het weer buiten spelen niet toelaat, het programma binnen doorgaat.

We zien jullie graag op ons terras!

PX terras LIVE in de maand juli